Convocatòries


Taller Artxiviu d'Arxius Domèstics

Vols participar…?Altres Notícies

Artxiviu de l’Horta: Un taller audiovisual

dijous, 4 de febrer de 2016 – dissabte, 20 de febrer de 2016

Amb la intenció d'anar a poc a poc recuperant, ordenant i divulgant els records, les experiències i els sabers dels protagonistes de la història agrària de l'Horta de València, Artxiviu de l'Horta proposa, juntament amb l'Ajuntament de Carpesa, la realització d'un taller de creació audiovisual d'arxius domèstics dirigit al fet que aprenguem a manejar les eines bàsiques d'enregistrament i edició de vídeo i so.

En aquest taller, conduït per Miguel Ángel Baixauli, Daniel Tomàs Marquina i José Juan Martínez, explorarem tècniques de baix cost que ens permeten obtindre el màxim rendiment de les nostres produccions casolanes. A més, aprofundirem en la cultura de l'Horta amb entrevistes a alguns dels seus veïns.

El taller audiovisual Artxiviu de l'Horta tindrà lloc el dissabte 20 de febrer, de 10 a 20 hores, a la seu de l'Ajuntament de Carpesa. El preu, que inclou un menjar a càrrec de La Cuina Furtiva, és de 10 euros.

.............

Les inscripcions han d'emplenar-se en el formulari que trobareu en aquest enllaç: Taller Audiovisual d'Arxius Domèstics.

Projectes relacionats

Artxiviu de l’Horta

Els protagonistes de la història agrària de l’Horta de València desapareixen i, amb ells, els seus records i experiències. Aquesta memòria i aquest formidable cabal de sabers, indispensable per a entendre aquests paisatges culturals de l’aigua, és l’objecte d’Artxiviu de l’Horta.

Llegir mès…
Contacta amb nosaltres | fundació assut © 2014 | Embarcador, 28 - 46012 - El Saler (València) | info@fundacioassut.org