Convocatòries


Un joguet, un somriure

Vols participar…?Altres Notícies

 • Recetario Soninké: El quadern de receptes de les dones africanes de l’Horta
  Llegir més…

 • Premi de La Caixa al projecte ‘Dones africanes a l’Horta’
  Llegir més…

 • Doctorats en l’Horta
  Llegir més…

 • Publicades les actes del congrés homenatge a Thomas F. Glick
  Llegir més…

 • “Només el compromís polític amb l’agricultor pot salvar l’Horta”
  Llegir més…

 • Regadiu, societat i territori: un congrés homenatge a Thomas F. Glick
  Llegir més…

 • 2ª Trobada Universitat de València-IDECOS
  Llegir més…

Joguets solidaris

dimecres, 30 de novembre de 2016 – dimecres, 21 de desembre de 2016

Gracomsa Alimentaria, en col·laboració amb la Fundació Assut, ha engegat una campanya de recollida de joguets a benefici de l'Associació de Dones Africanes de Paterna i la Comunitat Valenciana.

La iniciativa pretén sensibilitzar sobre els problemes als quals s'enfronten diàriament alguns xiquets i les seues famílies, dificultats que s'aguditzen durant les festes de Nadal. En aquest col·lectiu —considerat en risc d'exclusió social— hi ha 45 xiquets d'edats compreses entre els sis mesos i els 14 anys. D'ells, 15 són menors d'un any, vuit tenen entre un i vuit anys, i la resta són majors de vuit anys.

La recollida de joguets, que cal que siguen nous o estiguen en perfecte estat, conclou el pròxim 21 de desembre i es coordina a través del telèfon 693 544 747. A més, s'ha establit un punt de recollida —prèvia confirmació telefònica— en la Casa de la Demanà, edifici històric del Saler que és seu de la Fundació Assut.

La fundació col·labora amb Gracomsa Alimentaria en diferents programes que tenen com a objectiu la conservació i la divulgació dels valors naturals i culturals de l'Albufera i l'Horta de València. El projecte ‘Dones Africanes a l'Horta’, coordinat per la Fundació Assut i les ONG Cerai i ACOEC, va obtindre el premi de La Caixa a la Innovació i la Transformació Social 2015. El seu objectiu és donar suport a aquest col·lectiu en l'enfortiment de les seues capacitats i relacions, així com en la millora de la qualitat de vida de les persones que l'integren per mitjà de l'activitat agrícola en l'Horta de València.

Projectes relacionats

L’estat de l’horta de Massamagrell

En 2013, l’Ajuntament de Massamagrell ens va encarregar aquest treball d’anàlisi, diagnòstic i categorització de les terres de cultiu del terme municipal. L’estudi respon a cert procés de pèrdua i abandó de parcel·les d’horta, i posa en mans de tècnics i autoritats un instrument útil per a la presa de decisions.

Llegir mès…

Dones africanes a l’Horta

L’objectiu d’aquest projecte és ajudar a l’Associació de Dones Africanes de Paterna en l’enfortiment de les seues capacitats a través de l’activitat agrícola, promoure la relació amb el seu entorn, i provocar la seua inclusió mitjançant processos de comunicació i transmissió intercultural.

Llegir mès…

Millora del regadiu històric a l’horta de Godella

A la fi de 2014, l’Ajuntament de Godella va adjudicar a la Fundació Assut la redacció d’un projecte tècnic que contemplara l’execució dels treballs necessaris per a la recuperació i millora de les infraestructures de reg associades a l’entorn de l’horta de Godella.

Llegir mès…
Contacta amb nosaltres | fundació assut © 2014 | Embarcador, 28 - 46012 - El Saler (València) | info@fundacioassut.org