Hortografies // Audiovisuals

Hortografies: I Mostra Documental de l'horta i el regadiu

Hortografies és una mostra audiovisual que té com a objecte donar a conéixer la realitat de l’horta i dels regadius tradicionals: els seus valors naturals i culturals, les pressions que amenacen de fer-los desaparéixer, les dificultats per a trobar alternatives per al seu viabilidad…

Aquest festival, organitzat per la Fundació Assut en colaboració amb el Centre d’Estudis de l’Horta Nord i la Universitat Politècnica de València, s’estructura és dos blocs de programació. En primer lloc, la secció “Home, horta i regadiu”, fora de concurs, que constituïx una mostra retrospectiva de pel·lícules documentals o de ficció que contemplen la realitat dels sistemes de regadiu tradicionals dins o fora de les nostres fronteres. El capítol a concurs premiat, “Hortografies”, esta format per una selecció de curtmetratges d’índole amateur, la temàtica de la qual gire entorn de la realitat del medi rural de la comarca valenciana de l’Horta, així com de qualsevol àmbit territorial de característiques semblants.

Descàrregues

Cartell

Notícies Relacionades

 • Festival Amfibi

  dilluns, 7 juliol 2014

  Entre les activitats programades per aquest estiu a la Trilladora del Tocaio, comença en uns dies una nova edició del Festival AMFIBI, que enguany es reparteix entre juliol i setembre. Música, cinema i soparets a la fresca, vora l’Albufera. I més coses.

  Llegir notícia
 • Hortografies, cicle de cinema per la conservació de l'Horta

  dilluns, 24 març 2014

  Amb la coordinació de Mostra Viva i la col·laboració de Cerai, tornem amb Hortografies, el cicle de cinema documental i debats entorn de la conservació de l’Horta. Tres sessions estan previstes entre els mesos de març i setembre. Totes, al saló d’actes de les Escoles d’Artesans de València. La primera s’anuncia per a aquesta mateixa setmana: dijous 27 a les set de la vesprada.

  Llegir notícia
 • Banner Mostra

  diumenge, 13 febrer 2011

  (castellano) Dos cortometrajes de Paco Morcillo, La sembra de la creïlla per Juanito (2008) y L’horta amenaçada (2004), han sido los ganadores, ex-aequo, de Hortografias, la I Mostra documental de l’horta i el regadiu. El segundo premio ha sido para Josep Pitarch, mientras que Maria Sanchis y Sergi Pitarch, han compartido el tercer premio.

  Llegir notícia
 • III Congres d'Estudis de l'Horta Nord

  dijous, 20 gener 2011

  (castellano)

  La fundació assut colabora en la coordinación y desarrollo del III Congrés d’Estudis de l’Horta Nord, que organiza el Centre d’Estudis de l’Horta Nord junto con la Universitat Politècnica de València.

  Llegir notícia
Contacta amb nosaltres | fundació assut © 2014 | Embarcador, 28 - 46012 - El Saler (València) | info@fundacioassut.org