Estudi «Sollana Municipi Turístic»

,

Arran l’interès de l’Ajuntament de Sollana pel desenvolupament d’iniciatives vinculades a la millora i la promoció turística i del medi ambient, en la Fundació Assut vam redactar un «Estudi per a la declaració de Sollana com a Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana», una memòria que reunira tots aquests recursos turístics amb la intenció que el poble i el seu terme foren inclosos dins de les «destinacions d’atracció turística» valencianes.

De fet, Sollana havia engegat recentment un projecte de revitalització i dinamització el qual destacava tots els seus valors, inclòs el fet que, en ser un poble riberenc de l’Albufera i estar situat a només 22 quilòmetres de València, amb bones comunicacions per carretera i tren, Sollana constitueix una de les principals portes d’entrada a aquest Parc Natural.

En paral·lel, l’estudi pretenia proporcionar una informació útil per tal d’aconseguir el desenvolupament turístic sostenible de Sollana.

Finalment, per Resolució de 12 de desembre de 2017 (Decret 18/2018, de 9 de març, del Consell), Sollana va ser declarat municipi turístic de la Comunitat Valenciana en la seua qualificació de destinació d’atracció turística.

Data

Maig de 2017.

Skills

Posted on

3 maig, 2017